Detox Foot Spa - Detaliere

Machiaj Semipermanent CE ESTE DETOX FOOT SPA ?

DETOX FOOT SPA ( accelerata a : pielii si intregului corp) = este un tratament de bio-energizare si autodezintoxicare naturala a organismului ce presupune curatarea de toxine.

Diversi factori cum ar fi: substante toxice de origine endogena sau exogena (metale grele, acid lactic, acid uric, colesterol, grasimi partial oxidate), radiatii electromagnetice emanate de aparatele electrocasnice, medicamente, alcool, tutun, boli, traume,conflicte emotive, stress-ul indelungat si alimentatia nesanatoasa (deficit de legume si fructe, hrana procesata si lipsita de substante hranitoare, alimente ce contin: aditivi, conservanti, pesticide), obosesc organele interne (in principal ficatul si rinichii) si sistemul imunitar. Ca urmare, eliminarea toxinelor se face cu dificultate, ceea ce perturba functionarea normala a organismului, si deci aparitia diverselor boli, alergii.

Altfel spus, corpul uman se comporta ca un magnet gigant acumuland toxine.

Deci, pentru a ne mentine ori recupera sanatatea, este foarte important ca corpul sa-si elimine toxinele acumulate. Deci, chiar daca persoana este sanatoasa si se alimenteaza corect, un astfel de tratament este util, deoarece imbunatateste functionarea tuturor celulelor din corp si implicit a tuturor organelor interne.

Cum corpul uman contine 70% apa, DetoxSpa este o extensie externa a apei din interiorul corpului care sprijina detoxifierea naturala.

In timpul sedintelor apa se va colora in culori diferite, fiecare culoare fiind in legatura directa cu organul a carui detoxifiere este accentuata:

  • Galben - verzui = toxine provenite din: tract urinar (rinichi, vezica urinara), tractul genital.
  • Portocaliu = toxine eliminate de la nivelul incheieturilor.
  • Maro = toxine provenite din : ficat, edeme, tutun, resturi celulare
  • Negru = toxine ce vin de la: ficat , astm, alcool
  • Verde inchis = toxine din: vezica biliara, tulburari vasculare, sistem imunitar slabit
  • Spuma alba (ori pete albe) = toxine din: limfa, intestin dereglat, alergii cutanate, insomnie
  • Pete negre = metale grele, diabet
  • Pete rosii = toxine din cheaguri de sange

 

 

Machiaj Semipermanent Home