Servicii pe scurt

MACHIAJ SEMIPERMANENT

Procedura- nu inlocuie machiajul abitual, fiind discreta imbunatateste aspectul estetic (prin pigmentii in tonuri calde, naturale),corecteaza/ retuseaza in limita posibilului eventualele imperfectiuni inestetice a: trasaturilor faciale (buze, ochi, sprancene),sau a problemelor corporale (cicatrici, areole mamare, alopecie). Ideala pentru: persoanele- alergice la produse de machiaj (rimel, dermatograf,ruj), ori pentru cele ce vor sa arate bine chiar imediat de la trezire si satule de a pierde timp zilnic, cu machiajul zilnic.

Presupune implantarea de pigmenti in piele- la nivelul stratului cel mai superficial (=pigmentare/ desen epidermic), ce persista in timp, dar nu definitiv. Prin metabolismul corpului se elimina treptat aceste particule de pigmenti (in cca 5-6ani),pana la disparitia lor completa.

In acest interval de timp, culorile scad treptat si uniform in intensitate (culorile deschise mai mult decat cele inchise), si poate fi necesar un retus/ o improspatare a culorii , dupa cca 1 ½ ani.

 

DETOX FOOT SPA

DETOX FOOT SPA ( accelerata a : pielii si intregului corp) = este un tratament de bio-energizare si autodezintoxicare naturala a organismului ce presupune curatarea de toxine.

Diversi factori cum ar fi: substante toxice de origine endogena sau exogena (metale grele, acid lactic, acid uric, colesterol, grasimi partial oxidate), radiatii electromagnetice emanate de aparatele electrocasnice, medicamente, alcool, tutun, boli, traume,conflicte emotive, stress-ul indelungat si alimentatia nesanatoasa (deficit de legume si fructe, hrana procesata si lipsita de substante hranitoare, alimente ce contin: aditivi, conservanti, pesticide), obosesc organele interne (in principal ficatul si rinichii) si sistemul imunitar. Ca urmare, eliminarea toxinelor se face cu dificultate, ceea ce perturba functionarea normala a organismului, si deci aparitia diverselor boli, alergii.

Altfel spus, corpul uman se comporta ca un magnet gigant acumuland toxine.

Deci, pentru a ne mentine ori recupera sanatatea, este foarte important ca corpul sa-si elimine toxinele acumulate. Deci, chiar daca persoana este sanatoasa si se alimenteaza corect, un astfel de tratament este util, deoarece imbunatateste functionarea tuturor celulelor din corp si implicit a tuturor organelor interne.

Cum corpul uman contine 70% apa, DetoxSpa este o extensie externa a apei din interiorul corpului care sprijina detoxifierea naturala.

 In timpul sedintelor apa se va colora in culori diferite, fiecare culoare fiind in legatura directa cu organul a carui detoxifiere este accentuata:

  • Galben – verzui =  toxine provenite din: tract urinar (rinichi, vezica urinara), tractul genital.
  • Portocaliu = toxine eliminate de la nivelul incheieturilor.
  • Maro = toxine provenite din : ficat, edeme, tutun, resturi celulare
  • Negru = toxine ce vin de la: ficat , astm, alcool
  • Verde inchis =  toxine din: vezica biliara, tulburari vasculare, sistem imunitar slabit
  • Spuma alba (ori pete albe) =  toxine din: limfa, intestin dereglat, alergii cutanate, insomnie
  • Pete negre =  metale grele, diabet
  • Pete rosii = toxine din  cheaguri de sange

 

MICRODERMABRAZIUNEA

Recunoscuta de esteticieni si dermatologi - ca fiind: cel mai eficient tratament dermato-cosmetic, de REMODELARE A SUPRAFETEI PIELII adica de CURATARE PROFUNDA A PIELII. tratament cosmetic bland, mai eficient ca un peeling chimic si mai putin riscant ca un lifting. = metoda NON- INVAZIVA de curatare a epidermei- consta intr-o exfoliere blanda si eficienta a celulelor moarte din stratul cornos, precum si a impuritatilor de la suprafata pielii, incurajand astfel pielea sa se regenereze in mod natural (prin stimularea productiei de noi celule bazale epidermice).

 Ca urmare. pielea se va tranforma intr-un ,,burete"- ce va absorbi de 4 ori mai repede si mai eficient tratamentul cosmetic obisnuit.

 

SKIN SCRUBBER / ULTRASONIC SPATULA

= este cel mai recent si excelent aparat de curatare profunda si reintinerire faciala.
= procedeu NON-INVAZIV, NON-ABRAZIV, complet neiritant, sigur, ce poate fi folosit pe ORICE TIP DE PIELE, chiar si pe cele SENSIBILE, fara inrosire post-tratament.
- se bazeaza pe: actiunea ultrasunetelor de inalta frecventa combinata cu efectele curentului galvanic

- aparatul are 3 aplicatii: PEELING-ULTRASONIC, INTRODUCERE SUBSTANTE ACTIVE (pana in straturile profunde ale pielii) si LIFT-MUSCHI FACIALI.

Durata Tratamentului este de 10 minute/ sedinta